Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin gidiş simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. üste bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap evet.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha yüce evetğu alanlarda da tercih edilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa su taşkını ve yer sarsıntısı gibi gayrı natürel afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle titizlikle korunmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Karakol bünyesında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yangın kapısı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini temin etmek ciğerin kullanılan bir bapdır.

- İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları midein kolay açılabilmektedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı kabil.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye düzen ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page