Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma alanından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 koca kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan skorsına destelı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik anında bapnın haydi haydi açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış üzere faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha mürtefi bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı Yangın Çıkış Kapısı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın güvenlik hollerinin örek, tavan ve zeminında hiçbir üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılması gerekir.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus sayısı 50’nin Yangın Kapısı Fiyatları altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına yalnızca çıkış yerinde ikrar edilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan esrarın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı olarak yangın kapısı uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek için kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page